Jumat, 14 Oktober 2011

bewara sunda

Pamilihan Ketua OSIS
Assalamualaikum Wr. Wb.
Pengumuman ka sadaya murid-murid SMAN 2 Depok, dina poe kemis tanggal 19 November 2009 kagiatan diajar ngan nepi ka pukul 11.00. Sanggeus eta, rek dilaksanakeun pamilihan Ketua OSIS Masa Bakti 2009/2010. Silahkan murid-murid mamilih nu terbaik. Hatur nuhun.
Wassalamualaikum Wr. Wb.
BEWARA Ka sakumna calon nu datang
Kolam Renang Jungle yén dina:
Poé/Tanggal: Jumaah, 20 Nopémber 2009
Kolam Renang Jungle
TUTUP
Dikarenakeun dipaké pikeun acara
deui warsih Molly anu ke-10
Kolam Renang Jungle akan dibuka deui
dina tanggal 21 Nopémber 2009 pukul 10.00 WIB
Ménta hampura luhur ketidaknyamanan ieu sarta hatur nuhun luhur perhatian anjeun.
Pikeun info saterusna
Hubungi: Susi 0813-88588572
Nurul Fikriyah
XI IA 1



Sajalan jeung sumanget keur nyiptakeun rasa kasarengan, maka paringatan poe kemerdikaan 17 Agustus ieu, mangrupakeun momen tepat pikeun tiasa tarerang, ngabagi jeung mempererat silaturahim antar warga .
Dilandasan niat eta maka pangurus RT/RW ngarencanakeun pikeun ngadakeun beberapa kagiatan sajaba wahana pikeun ngumpul, tarerang sehingga kaakraban tiasa semakin terjalin .
Agar kagiatan eta tiasa lumangsung lancar maka jeung sagala hormat urang ti pangurus RT/RW miharep kasediaan Bapa/Ibu pikeun berpartisipasi mangrupa pamasihan sumbangan minimal Rp. 10.000/kaluargi dimana sumbangan eta tiasa disetorkeun ka patugas nu akan datang di unggal imah.
Hatur nuhun keur kerjasama nu dipasihan jeung semoga paringatan ieu tiasa masihan makna dalam karukunan jeung kasarengan .
Tanti Indriati
XI-IA-1

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar